Το Hellenic-Land.com είναι μία ηλεκτρονική δίγλωσση πλατφόρμα στα ελληνικά και στα αγγλικά που ξεκίνησε το 2015 με σκοπό την υποστήριξη και την  προώθηση όσο το δυνατόν περισσότερων νέων δημιουργών & προμηθευτών ελληνικών και κυπριακών προϊόντων καθώς και παρόχων υπηρεσιών σε έδαφος Ελλάδας και Κύπρου, οι οποίοι επιθυμούν να αναδείξουν, να διαφημίσουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους ή/και τις υπηρεσίες τους όχι μόνο στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό.

Σε Ποιους Απευθύνεται το HellenicLand.com 

Το Hellenic-Land.com  απευθύνεται σε νέους δημιουργούς αλλά και σε μικρομεσαίες Ελληνικές – Κυπριακές  επιχειρήσεις, οι οποίες  επιθυμούν να γίνουν ευρύτερα γνωστές στο ελληνικό κοινό αλλά να αποκτήσουν και εξαγωγικό χαρακτήρα στρεφόμενες σε νέες αγορές. Οι επιχειρήσεις αυτές ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

  • Τρόφιμα-Ποτά

  • Ένδυση-Υπόδηση

  • Τέχνη

  • Τουρισμός

  • Τεχνολογία

  • Διοργάνωση Εκδηλώσεων

  • Κατοικίες

Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία στους καταναλωτές να αναζητήσουν αυτό που ψάχνουν στους τομείς των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών, της μόδας, του design, της γαστρονομίας, του τουρισμού  αλλά και της τέχνης και της τεχνολογίας.

 

Ποιος Είναι ο Ρόλος του HellenicLand.com στη Διαδικασία Της Πώλησης ?

Συμμετέχουμε ενεργά στη διαδικασία της άμεσης & έμμεσης πώλησης. Προωθούμε μέσω πολλαπλών προβολών, άρθρων, κοινωνικών δικτύων, διαφημιστικών καταχωρήσεων και ενημερωτικών video τους ενδιαφερόμενους  προμηθευτές/ παρόχους, επιτρέποντας  τους να αποκτήσουν μία  δυναμική, οικονομική & αποδοτική λίστα υποψηφίων πελατών τόσο στην Ελλάδα όσο  και στο εξωτερικό.

Τρόποι Διαφήμισης

Διαδικτυακά:  Τo Hellenic-Land.com  λειτουργεί σε 2 γλώσσες, Ελληνικά & Αγγλικά.   Ως επιπρόσθετα διαδικτυακά προωθητικά μέσα  έχουν επιλεγεί: Banners  σε επιλεγμένα sites, Google Adwords, Social media και email marketing,sms marketing, affiliate marketing, video & content creation.

Το Hellenic-Land.com  έχοντας παρουσία σε όλα τα social media (Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest), κάνει καθημερινές αναρτήσεις με διαφορετικά κείμενα και φωτογραφίσεις για κάθε προϊόν και εταιρεία, δίνοντας την ευκαιρία να γίνει ευρέως γνωστή κάθε δημιουργική προσπάθεια.

Ευθεία προώθηση: Άμεση επικοινωνία του Hellenic-Land  με εμπόρους και αντιπροσώπους του εξωτερικού.

 

Είμαι Πάροχος Υπηρεσιών / Προμηθευτής Προϊόντων & Επιθυμώ να Συνεργαστώ με το Hellenic-Land.com. Ποια Είναι η Διαδικασία?

Κάθε προμηθευτής ή πάροχος που επιθυμεί να συνεργαστεί με το Hellenic-Land.com μπορεί να ακολουθήσει την εξής διαδικασία:

Βήμα Α

Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος με την αποστολή email στο info@hellenic-land.com ή συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.

Βήμα Β

Άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με αντιπρόσωπο του Hellenic-Land.com προς διαπίστωση της  όποιας δραστηριότητάς σας. Σκοπός της επικοινωνίας είναι να γνωρίσουμε καλύτερα τόσο τον προμηθευτή/πάροχο όσο και το γενικότερο όραμά τους. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε να τον κατατάξουμε στην κατάλληλη κατηγορία και να του προτείνουμε το πακέτο προβολής  που θα του επιτρέψει να έχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Βήμα Γ

Πληρωμή της συνδρομής για το πακέτο προβολής που έχετε επιλέξει.

Μέσα από αυτά τα εύκολα βήματα είστε έτοιμοι να καταχωρήσετε τις δραστηριότητες σας στην πλατφόρμα του Hellenic-Land.com. Μπορούμε τέλος να αναλάβουμε εμείς τις σχετικές καταχωρήσεις κατόπιν συμφωνίας.

 

Πόσο Στοιχίζει η Συνδρομή, Ποια Είναι τα Πακέτα Προβολής & Πώς Πληρώνω ?

Εως τις 31/12/2022, το βασικό πακέτο προβολής (Ελληνικά-Αγγλικά) είναι ΔΩΡΕΑΝ, κατόπιν αξιολόγησης των προϊόντων/υπηρεσιών σας. Μετά από λίγο καιρό θα ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά των νέων πακέτων προβολής και το κόστος τους.

Το Βασικό Πακέτο περιλαμβάνει:

1.Διαφημιστική Καταχώρηση

Με λογότυπο, φωτογραφία & αντικείμενο εργασιών.