Λίγα Λόγια για Εμάς

Η Hellenic-Land.com είναι μία ηλεκτρονική δίγλωσση, (αγγλικά-ελληνικά), πλατφόρμα που ξεκίνησε το 2015 με σκοπό την υποστήριξη και την  προώθηση όσο το δυνατόν περισσότερων νέων δημιουργών & προμηθευτών ελληνικών και κυπριακών προϊόντων  καθώς και παρόχων υπηρεσιών που πραγματοποιούνται σε έδαφος Ελλάδας και Κύπρου, οι οποίοι επιθυμούν  να αναδείξουν , να διαφημιστούν και να προωθήσουν  τα προϊόντα τους ή/και τις υπηρεσίες τους όχι μόνο στην Ελλάδα  και στην Κύπρο, αλλά  και στο  Εξωτερικό.

Σε Ποιους Απευθύνεται Η HellenicLand.com 

Η Hellenic-Land.com  απευθύνεται σε νέους δημιουργούς αλλά και σε μικρομεσαίες  Ελληνικές –Κυπριακές  επιχειρήσεις, οι  οποίες  επιθυμούν να γίνουν ευρύτερα γνωστές στο ελληνικό κοινό αλλά  να αποκτήσουν και εξαγωγικό χαρακτήρα  στρεφόμενες στις αγορές του Εξωτερικού. Οι επιχειρήσεις αυτές ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

  • Τρόφιμα-Ποτά

  • Ένδυση-Υπόδηση

  • Τέχνη

  • Τουρισμός

  • τεχνολογία

  • Διοργάνωση Εκδηλώσεων

  • Κατοικίες

Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία στους καταναλωτές να αναζητήσουν αυτό που ψάχνουν στους τομείς των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών , της μόδας, του design, της γαστρονομίας, του τουρισμού  αλλά και της τέχνης και της τεχνολογίας.

Ποιος Είναι ο Ρόλος της HellenicLand.com  στη Διαδικασία Της Πώλησης ?

Συμμετέχουμε ενεργά στη διαδικασία της άμεσης & έμμεσης πώλησης.  Προωθούμε μέσω  πολλαπλών προβολών, άρθρων, κοινωνικών δικτύων, διαφημιστικών καταχωρήσεων και ενημερωτικών video τους ενδιαφερόμενους  προμηθευτές/ παρόχους, επιτρέποντας  τους να αποκτήσουν μία  δυναμική, οικονομική & αποδοτική λίστα υποψηφίων πελατών τόσο στην Ελλάδα όσο  και στο εξωτερικό.

Τρόποι Διαφήμισης

Διαδικτυακά:  Τo Hellenic-Land.com  λειτουργεί σε 2 γλώσσες,  Ελληνικά & Αγγλικά.   Ως επιπρόσθετα διαδικτυακά προωθητικά μέσα  έχουν επιλεγεί: Banners  σε επιλεγμένα sites, Google Adwords, Social media και email marketing,sms marketing, affiliate marketing, video & content creation.

Το Hellenic-Land.com  έχοντας παρουσία σε όλα τα social media (Facebook,Pinterest, LinkedIn, Pinterest. Google Plus), κάνει καθημερινές αναρτήσεις με διαφορετικά κείμενα και φωτογραφίσεις για κάθε προϊόν και εταιρεία, δίνοντας την ευκαιρία να γίνει ευρέως γνωστή κάθε δημιουργική προσπάθεια.

Ευθεία προώθηση: Άμεση επικοινωνία της Hellenic-Land  με εμπόρους και αντιπροσώπους του εξωτερικού.

 Είμαι Πάροχος Υπηρεσιών/ Προμηθευτής Προϊόντων & Επιθυμώ να Συνεργαστώ με την Hellenic-Land.com. Ποια Είναι η Διαδικασία?

   Κάθε προμηθευτής ή πάροχος που επιθυμεί να συνεργαστεί με την Hellenic-Land.com  μπορεί να ακολουθήσει την εξής διαδικασία:

Βήμα Α

Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος με την αποστολή email στο info@hellenic-land.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας 

Βήμα Β

Άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με αντιπρόσωπο της Hellenic-Land.com  προς διαπίστωση της  όποιας δραστηριότητάς σας. Σκοπός της επικοινωνίας είναι να γνωρίσουμε καλύτερα τόσο τον προμηθευτή/πάροχο όσο και το γενικότερο όραμά τους . Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε να τον κατατάξουμε στην κατάλληλη κατηγορία και να του προτείνουμε το πακέτο προβολής  που θα του επιτρέψει να έχει τη μέγιστη δυνατή προβολή.

Βήμα Γ

Πληρωμή της συνδρομής για το πακέτο προβολής που έχει επιλέξει ο συνεργάτης της .

Μέσα από αυτά τα εύκολα βήματα είστε έτοιμοι  να καταχωρήσετε τις δραστηριότητες σας στο site της Hellenic-Land.com

 Πόσο Στοιχίζει η Συνδρομή, Ποια Είναι τα Πακέτα Προβολής & Πώς Πληρώνω ?

Για το πρώτο διάστημα λειτουργίας της Hellenic-Land.com  ως τις 30/08/2017 , το βασικό πακέτο προβολής (Ελληνικά-Αγγλικά) είναι  ΔΩΡΕΑΝ. Μετά από λίγο καιρό θα ενημερωθείτε για τα νέα πακέτα προβολής σχετικά με το περιεχόμενό τους και την αξία τους.

Το Βασικό Πακέτο περιλαμβάνει:

1.Διαφημιστική Καταχώρηση

Με λογότυπο,φωτογραφία & αντικείμενο εργασιών.